Tuesday, May 25, 2010

kad (79) - lovelove

Kad ni lama dah saya buat..dalam sebulan lepas, tapi baru sekarang berkesempatan publish di sini.
Kalau perasan, pattern kad ni, sama lebih kurang dengan KAD (70). Perasan tak?
hihi

Sebenarnya ada beberapa customer lagi nak order kad macam ni masa saya 'bercuti' membuat kad haritu. Tapi, takde rezeki, sori sesangat ye..memang saya tak dapat nak buat waktu tu.Ada hal lain la kak.
(xpe, boleh order next time, sekarang pon boleh! boleh sangat-sangat! hihi )

Kad (sebelah luar)

Mula-mula customer minta kaler hitam dan merah. background hitam, n love-love merah. tapi bila saya tengok semula, agak malap dan tak naik warnanya. Jadi, saya suggest tukar warna lain. dan customer kata okay kaler kuning, so merah kuning..selangor laa jadinya :p


Yang dalamnya pula, yg pop-up hitam tu ditinggalkan kosong untuk customer letak gambar :)


Harap sukaaaaa la ye (",)

2 comments:

  1. salam, maaf x perasan comment.
    hihi nak order boleh jeeee (",)

    ReplyDelete