Wednesday, March 30, 2011

Kad (122) True GUYS never give up

Customer nak kad Good Luck untuk BFnya yang tersayang.
Baru selamat dipos tadi. huhu alhamdulillahhh.

Lately ni banyak kerja tertangguh sebab jadual harian pun tunggang langgang disebabkan tiba-tiba kena kerja berterus-terusan.erkk sabo je lah.

Apa-apa pun, saya akan cuba yang terbaik untuk siapkan semua order. Ada dalam list pending dn in progress lagi : wedding invitation cards, frame dan guest book.
Harap boleh siap sebelum due date.
(^_^)

Apa-apa pun, nah tengok gambar kad ni dulu.
Harap suka la ye!


Good Luck Dear!



3 comments:

  1. Assalamualaikum..

    Nice job :)

    ReplyDelete
  2. thanks dear!

    harap suka la ye (^_^)

    ReplyDelete
  3. eh lupa nk jwb slm.
    waalaikumussalam :)

    ReplyDelete