Sunday, July 17, 2011

limited internet/laptop access part2

Saya sedih sebab laptop hilang dan semuaaaa gambar dan harta karun dalam laptop pun hilang. too bad takde proper back up. Cuma ada yang di FB je.

dan ada lagi gambar2 kad & frame yang ada dlm laptop tu dan saya belum upload di blog/FB.

hurmmmm sabo je la kan?

Tapi, semua yang terjadi mesti ada hikmah di sebaliknya.
betul tak?

p/s: next time,sentiasa kena ada & buat back up untuk apa saja. Tak kira la back up plan ke, back up gambar/data ke etc. tapi jgn pula ada back up 'kekasih gelap' ye! LOL :P

2 comments:

  1. sama la :(
    hari tu baru laptop rosak..
    hilang semua

    ReplyDelete