Wednesday, February 6, 2013

(239) - Wedding Guestbook Ida & Izuan

Fuh Fuh Fuhhhh tiup sikit blog yang dah bersawang ni  :p 
hihi

Alhamdulillah majlis perkahwinan saya dah selesai, bercuti pun sudah... 
Sekarang, back to business :)

Tempahan dibuka semula.

Nak dapatkan quotation, boleh pilih sama ada:
1) PM ke Page Handmade By Zliah
2) Email ke zliahs@gmail.com

Ok sementara tu meh tengok Wedding Guestbook saya yang lepas:
Ni diaaaa~ hehe :)

Saya pilih tema guestbook yang simple yet elegant :)
Wedding theme saya pink. So dalam pada elegant tu terselit unsur warna pink untuk menjadikan ianya match dengan tema perkahwinan saya.

Wedding Guestbook ni akan menjadi kenangan sampai bila-bila.
Jutaan terima kasih kepada semua tetamu yang sudi menitipkan kata-kata dan ucapan manis buat kami. Semoga kalian hidup dalam rahmatNya :)


1 comment: